Mindfullnesstraining vanaf 7 maart

In deze achtweekse mindfulnesstraining leert trainer en coach Caroline Laan je waardevolle tools en technieken om veerkrachtig om te gaan met de turbulentie van het dagelijks leven.
Omdat het wetenschappelijk bewezen is dat mindfulness stressverlagend en levenskwaliteitverhogend werkt, vergoeden steeds meer zorgverzekeraars en werkgevers de training (deels).  -advertorial, zie debrugkrant.nl

‘Soms gaan mensen je zelfs een beetje ontwijken’

Slapen bij vrienden op de bank, in zijn auto of bij de winteropvang, Ahmed heeft het zwaar sinds hij na de scheiding zijn ex en zijn kinderen het huis gunde. Hij dacht: ik red me wel. De zelfredzame Charlotte kwam in de problemen door de pandemie. Ahmed mist zijn kinderen, Charlotte heeft een basis nodig. Het gaat ze niet om luxe. “Een plek voor jezelf is zo belangrijk.” Lees verder op debrugkrant.nl

Mindfulnesstraining vanaf 6 februari

In deze achtweekse mindfulness-groepstraining leert trainer en coach Caroline Laan je waardevolle tools en technieken om veerkrachtig om te gaan met de turbulentie van het dagelijks leven. De mindfulnesstraining wordt in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars en werkgevers.
De training gaat van start op maandag 6 februari 2023 om 19.30 uur, de locatie is stadsoase Naar Zee. Advertorial, meer op de brugkrant.nl

Vanaf 23 januari: Achtweekse mindfulnesstraining op IJburg

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Minder geleefd worden en meer aanwezig zijn? Wil je van stress en piekeren naar meer balans en beter slapen? Van de automatische piloot naar bewust kiezen? Van altijd maar doorgaan naar luisteren wat je nodig hebt?
In deze achtweekse mindfulness-groepstraining leert trainer en coach Caroline Laan je waardevolle tools en technieken om veerkrachtig om te gaan met de turbulentie van het dagelijks leven.

Binnen één dag van het roken af in het Ajax-stadion

Er worden regelmatig (online) Allen Carr-trainingen georganiseerd, waarbij rokers binnen één dag stoppen met roken. Dit najaar worden deze trainingen gepland in diverse grote voetbalstadions door heel Nederland. Zo wordt er op donderdag 15 september een stop-met-roken-training georganiseerd in de Cruijff ArenA, daarna volgen andere stadions. 

Doe mee met de workshops: Performance op Strand IJburg

‘Nergens in Amsterdam vind je een groter zandlandschap en zoveel ruimte om te bewegen als op Strand IJburg. Het is een plek in Amsterdam die nog niet helemaal bestemd is.
De afgelopen weken ben ik er elke dag geweest, bestudeerde nauwkeurig hoe families en vrienden gebruik maken van het strand. Ik maakte kleine choreografische notities zoals hierboven.’