Advertorial

11 juni in de verkoop: 59 appartementen in Park Valley

In Park Valley, een nieuwe, groene wijk in Diemen, gaan nieuwe appartementen in verkoop. Het zijn woningen van twee, drie of vier kamers met een balkon of (dak)terras. Enkele grotere appartementen hebben twee buitenruimtes. De woningen worden opgeleverd met een badkamer en toilet die voorzien zijn van tegelwerk en sanitair. De keuken kies je zelf. Wat fijn is: je kunt in de onderliggende garage een eigen parkeerplaats bij je appartement kopen.
De woningen zijn tussen de 50 en 149 m2 groot, de prijzen lopen uiteen van €395.000 tot €825.000 euro (v.o.n.). Je betaalt hier op de grens van Amsterdam geen erfpacht, de woningen staan op eigen grond.
Park Valley wordt wel ‘een groene oase in stedelijk gebied’ genoemd. Er is veel aandacht voor buiten leven, naast de gebouwen ligt een parkachtige tuin en op de daken komt een dakterras. Dwars door Park Valley loopt een autovrije parkstrook met een singel, glooiende oevers, bomen, wandelpaden, picknickplekken en speelplaatsen. Aan dat langgerekte park liggen de woongebouwen. Park Valley, naast het Bergwijkpark, voelt aan als een stadspark. 
De appartementen zijn duurzaam, gasloos en zeer energiezuinig. De uitstekende energieprestaties zijn mogelijk dankzij (onder meer) een bodemwarmtepomp, warmte-koude opslag, hoogwaardige isolatie, drievoudige beglazing en zonnepanelen. Bij de bouw wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van natuurlijke, hergebruikte materialen.
De verkoop start op 11 juni en sluit op 17 juni aanstaande. Daarna worden de woningen toegewezen. Meld je aan via nieuwbouw-parkvalley.nl.