Advertorial

Happy Italy trakteert op gratis kindermenu

Happy Italy heeft lekker nieuws voor alle gezinnen die op zoek zijn naar een leuke activiteit tijdens de voorjaarsvakantie. Het populaire restaurant, dat bekend staat om de grote pizza’s en verse pasta’s voor een lage prijs, trakteert tijdelijk op een gratis kindermenu. 

De voorjaarsvakantie is voor veel gezinnen hét moment om eropuit te gaan. Gezellig samen pizza eten mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de voorjaarsvakantie heeft Happy Italy in Amsterdam daarom een leuke actie. Bestel je in de periode van 14 t/m 25 februari minimaal één hoofdgerecht in het restaurant dan krijg je één Happy Kids Menu t.w.v. € 9,95 helemaal gratis.

Indoor speelparadijs

En dat is niet de enige reden waarom een bezoek aan Happy Italy de moeite waard is deze vakantie. Naast de uitgebreide menukaart vol lekkere pizza’s en pasta’s heeft het familierestaurant namelijk ook een leuk indoor speelparadijs met ballenbak, waarin kinderen na het eten lekker kunnen klimmen en spelen. Zo kunnen de ouders rustig natafelen. Het Happy Kids Menu (voor kinderen tot 10 jaar) bevat een kinderpizza of pasta, een kinderijsje in een leuke ijsbeker én een grote kleurplaat met kleurtjes. 

Happy Italy Amsterdam (vlak bij de RAI) is maandag t/m donderdag geopend van 16:00 – 21:30 uur en vrijdag t/m zondag van 16:00 – 22:00 uur. Kijk voor meer informatie en de geldende actievoorwaarden op happyitaly.nl/deals/kindermenu