Adverteren in de Brug of op de website

de Brug onderscheidt zich van andere gratis nieuwskranten. Het is een kwaliteitskrant met een oplage van 70.000 exemplaren, die door zijn formule en uitstraling zeer goed ontvangen wordt in Amsterdam-Oost en omstreken (zie het precieze verspreidingsgebied onderaan de pagina). Maandelijks besteedt de redactie aandacht aan nieuws, historie, natuur, sport, wonen en bouwen, bijzondere verhalen en interviews met bekende en opvallende mensen en interessante bedrijven.

Behalve huis-aan-huisverspreiding, worden ook zeventien displays gevuld, die onder meer staan bij stadsdeelkantoor Oost, Ikea Zuidoost, Landmarkt en Maxis Muiden.

de Brug tarieven 2018 
Data en tarieven 2019 (inclusief aanleverspecificaties)

Vrienden hebben een streepje voor:

Vrienden van de Brug

Dekking in heel Amsterdam: Mediagroep Amsterdam
Mediagroep Amsterdam is een samenwerking tussen zes goed gelezen Amsterdamse huis-aan-huisbladen die de handen in een slaan om Amsterdam als totaalpakket aan te bieden. De Brug, Bijlmer & Meer, Zuid, Westerpost, Noord-Amsterdams Nieuwsblad en Kompas Regiokrant hebben een gezamenlijke oplage van bijna 290.000 exemplaren. Meer info:
Mediagroep Amsterdam – 2018 dekking in Amsterdam

Meedenken

Meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in de Brug of op www.debrugkrant.nl, over een media-advies op maat geven we graag persoonlijk. Neem daarvoor contact op met uitgever Martijn van den Dobbelsteen: 06-29040240 of martijn@debrugkrant.nl.

Verspreidingsgebied

Indische Buurt
Ambonpleinbuurt, Makassarpleinbuurt, Sumatraplantsoenbuurt, Timorpleinbuurt
Oostelijk Havengebied
Borneo-eiland, Cruquiuseiland, Java-eiland, KNSM-eiland, Oostelijke Handelskade, Sporenburg
Oud-Oost
Dapperbuurt, Oosterparkbuurt, Oostpoort, Transvaalbuurt, Weesperzijde
Watergraafsmeer
Amsteldorp, Amstelkwartier, Betondorp, Don Bosco, Julianapark, Middenmeer, Omval en Van der Kunbuurt, Park de Meer, Sciencepark, Tuindorp Frankendael, Weespertrekvaart
IJburg
Haveneilanden, Rieteilanden, Steigereiland, Centrumeiland
Zeeburgereiland
Centrum
Funenpark
Durgerdam
Schellingwoude
Diemen-Noord
Muiden

Unieke sticker
In 2010 bedacht het team van de Brug een unieke sticker, speciaal voor huizen met een nee/nee-sticker: Ja de Brug. De sticker is te bestellen via info@debrugkrant.nl.