Adverteren

de Brug onderscheidt zich van andere gratis nieuwskranten. Het is een kwaliteitskrant met een oplage van 74.000 exemplaren, die door zijn formule en uitstraling zeer goed ontvangen wordt in Amsterdam-Oost en omstreken (zie het precieze verspreidingsgebied onderaan de pagina). Maandelijks besteedt de redactie aandacht aan nieuws, historie, natuur, sport, wonen en bouwen, bijzondere verhalen en interviews met bekende en opvallende mensen en interessante bedrijven.

Behalve huis-aan-huisverspreiding, worden ook meer dan 20 displays en leestafels gevuld, onder meer bij stadsdeelkantoor Oost, Ikea Zuidoost, Intratuin, Landmarkt en Maxis Muiden en in cafés, bibliotheken etc.

 

Verschijningsdata, deadlines en tarieven 2021

We maken jaarlijks diverse specials zoals LEEF! over wonen in Amsterdam (in maart en oktober) en bijlagen in opdracht zoals Lekker Amsterdams. Voor meer info check Martijn, zie onder. Voor meer voorbeelden bekijk je het archief.

Vrienden hebben een streepje voor:
Maandelijks een kleine advertentie, een banner online en andere voordelen. Vrienden van de Brug

Dekking in heel Amsterdam: Mediagroep Amsterdam
Mediagroep Amsterdam is een samenwerking tussen zes goed gelezen Amsterdamse huis-aan-huisbladen, waarmee we gezamenlijk bijna in heel Amsterdam huis-aan-huis bezorgen. de Brug, Zuidoost & Meer, Zuid!, Westerpost, Noord-Amsterdams Nieuwsblad en Kompas Regiokrant hebben samen een oplage van ruim 300.000 exemplaren.
Meer info: Mediagroep Amsterdam 2021 (verschijningsdata, verspreidingsgebied en tarieven 2021) en martijn@debrugkrant.nl.

Meedenken

Meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in de Brug of op www.debrugkrant.nl, over een media-advies op maat geven we graag persoonlijk. Neem daarvoor contact op met uitgever Martijn van den Dobbelsteen: 06-29040240 of martijn@debrugkrant.nl.

Verspreidingsgebied

Indische Buurt
Ambonpleinbuurt, Makassarpleinbuurt, Sumatraplantsoenbuurt, Timorpleinbuurt
Oostelijk Havengebied
Borneo-eiland, Cruquiuseiland, Java-eiland, KNSM-eiland, Oostelijke Handelskade, Sporenburg
Oud-Oost
Dapperbuurt, Oosterparkbuurt, Oostpoort, Transvaalbuurt, Weesperzijde
Watergraafsmeer
Amsteldorp, Amstelkwartier, Betondorp, Don Bosco, Julianapark, Middenmeer, Omval en Van der Kunbuurt, Park de Meer, Sciencepark, Tuindorp Frankendael, Weespertrekvaart
IJburg
Haveneilanden, Rieteilanden, Steigereiland, Centrumeiland
Zeeburgereiland
Centrum
Funenpark
Oostenburg
Durgerdam
Schellingwoude
Diemen-Noord
De Krijgsman Muiden

(Postcodes: 1018, 1019, 1023, 1026, 1086, 1087, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1111, 1113, 1398).

Unieke sticker
In 2010 bedacht het team van de Brug een unieke sticker, speciaal voor huizen met een nee/nee-sticker: Ja de Brug. De sticker is te bestellen via info@debrugkrant.nl.