Adverteren in de Brug of op de website?

Wilt u met uw advertentie of mediacampagne intensief de lokale doelgroep bereiken, dan is huis-aan-huiskrant de Brug hét medium.

de Brug onderscheidt zich op alle fronten van andere reguliere gratis nieuwskranten. Niks ‘meer van hetzelfde’; maar het verhaal van de wijk in verhaal en beelden. Het is een kwaliteitskrant met een oplage van 70.000 exemplaren, die door zijn formule en uitstraling zeer goed ontvangen wordt in Amsterdam-Oost en omstreken: Durgerdam, Schellingwoude, Funenpark, en Diemen-Noord.

Maandelijks besteedt de redactie naast aandacht voor algemeen nieuws ook volop aandacht aan Amsterdamse historie, natuur, sport, bijzondere verhalen, mooie interviews met bekende en opvallende mensen en interessante bedrijven uit de omgeving.

Naast huis-aan-huisverspreiding (65.000 stuks) worden maandelijks 17 displays gevuld met 5.000 kranten, die onder andere staan bij het stadsdeelkantoor Oost, Ikea Zuid Oost, Landmarkt en Maxis Muiden. Ook ligt de krant op vele leestafels.

advertenties-en-advertorials-tarieven-2017
vrienden-van-de-brug-2017
aanleverspecificaties-2017

Unieke sticker

In 2010 bedacht het team van de Brug een unieke stickeractie. Alle huishoudens (ook die met een Nee/Nee-sticker) in het verspreidingsgebied kregen tegelijk met de krant een sticker Ja de Brug. Sindsdien pronkt op veel brievenbussen naast de ‘Nee/Nee’ een Ja de Brug! De sticker is nog steeds te bestellen via info@debrugkrant.nl.

Meedenken

Meer informatie over de mogelijkheden van adverteren in de Brug of op www.debrugkrant.nl, over een media-advies op maat (denk aan combinatiecampagnes in drukwerk en online) geven we graag persoonlijk. Ook in strategie en vormgeving kunnen we meedenken en meehelpen. Neem daarvoor contact op met uitgever Martijn van den Dobbelsteen: 06-29040240 of martijn@debrugkrant.nl.