Mommy Skincare Clinic
Diversen

Opening Mommy Skincare Clinic

In geen enkel stadsdeel hebben Amsterdammers zo’n mooie huid als in IJburg. Tenminste… als ze de gloednieuwe Mommy Skincare kliniek aan de Pampuslaan 114 bezoeken. Kom kijken en stel je vragen aan de huid- en haarspecialist.
Femke Waelen is al meer dan tien jaar een bekende huidtherapeut in Amsterdam en omgeving. Ze is niet alleen goed met huid, maar ook met haar. Bij haar nieuwe kliniek kunnen bewoners van IJburg terecht die de volgende zaken op hun verlanglijstje hebben staan.

• Minder rimpels: weg met die eeuwige frons en plooirok boven je mond
• Minder vaak blauwe kringen onder je ogen en de vraag krijgen of je moe bent
• Minder pigmentvlekken en angst om te eindigen als Dalmatiër
• Een vollere haardos. Ofwel: meer haar op je hoofd dan in het doucheputje
• Een natuurlijke borstlift. Met stip op 1 op de lijst van vrouwen die kinderen hebben gekregen
• Minder striae, nog een van de ongewenste cadeaus die je vaak overhoudt aan je zwangerschap (Gelukkig schijn je er ook een hoop voor terug te krijgen als je een kind krijgt.)
• Weg met de blubberbuik, kipfilets onder je armen en onderkin
• Minder zichtbare littekens en pukkels en een huidje zo zacht als die van de baby

Kom langs en stel je vragen
In de huidkliniek kijkt een gespecialiseerde therapeut naar de huid- of haarproblemen waarmee mensen kampen. Soms is een peeling de oplossing, soms een warmtebehandeling of een natuurlijke injectie. Sommige huidproblemen zijn met één bezoek op te lossen, maar vaker zijn ongeveer vier behandelingen nodig.

Een gave start op IJburg
Woon jij op IJburg en wil je ook een gave start van 2019? Huid- en haartherapeut Femke Waelen zorgt ervoor. Klanten die een behandeling boeken in januari of februari krijgen tien procent korting. Veel zorgverzekeringen vergoeden zelfs de huidbehandelingen als je hebt gekozen voor een aanvullend pakket. Ps. Mommy of geen mommy: iedereen is welkom in de nieuwe kliniek aan de Pampuslaan 114.