Kunst

Kunstmarkt Diemen

Op zaterdag 25 mei 2024 vindt tussen 11.00 en 17.00 uur de allereerste Kunstmarkt in Diemen plaats. Het door Kunstzin Diemen georganiseerde evenement bestaat uit zo’n 30 kramen langs de Hartveldseweg, aan de kant van de Weespertrekvaart, recht tegenover de kerk. Deze kramen zullen een breed scala aan kunstwerken van Diemense kunstenaars presenteren.

Elke kraam heeft iets unieks te bieden. en de diversiteit van kunststijlen is indrukwekkend. Het is een geweldige kans om direct in contact te komen met de kunstenaars zelf en het evenement is daarmee een viering van lokale creativiteit en gemeenschapszin.

Steven Dijk, de voorzitter KunstZin Diemen vertelt: “We bestaan sinds 2007 en hebben altijd al de ambitie gehad om kunst dichter bij de mensen te brengen. De Kunstmarkt is een uitbreiding van onze jaarlijkse activiteiten zoals ledenexposities in openbare gebouwen en de Kunstroute langs de ateliers van de bij ons aangesloten kunstenaars. Het is ook een manier om onze leden, die actief zijn in diverse disciplines zoals schilderen, beeldhouwen en fotografie, een platform te bieden om hun werk te tonen en te verkopen.

Iedereen die meer wil weten over de Kunstmarkt of Kunstzin Diemen kan onze website bezoeken op www.kunstzindiemen.nl. We staan ook open voor nieuwe leden die een band hebben met Diemen en geïnteresseerd zijn in kunst.
We hopen veel mensen te mogen verwelkomen op 25 mei.