Vermist

Karma en Image hadden zin in een verzetje. Het was tenslotte vrijdag. Ze waren allebei moe van het de hele week geen reet uitvoeren en dat moest gevierd worden.

Karma kon wel een stukje hasj van zijn moeder stelen want ze moest die dag tot laat werken en hij weet precies waar alles ligt in het huis. Karma heeft zelfs een keer stiekem mama’s vibrator op marktplaats gezet om te kijken wie erop zou bieden. Alle bieders waren mannelijk.

Image kon ook wel wat fixen, hij steelt altijd alles van zijn Vadertje want Vadertje gaf toch meestal het stiefzusje van Image, Marketing, overal de schuld van. Marketing heeft een leuk bijbaantje als prostituee in de rosse buurt waarmee ze nog steeds voor de auto van de buren betaalt die ze in de fik gestoken heeft.

De vrijdag mocht beginnen. Met een assie’tje en monnie op zak kregen onze helden er opeens zoveel zin in dat ze allebei even een astma-aanval kregen en hun puffer tevoorschijn moesten halen op die gekke karakteristieke manier van ze.

Daar gingen onze boys! Op naar de eindhalte van de tram! Dat pittoreske wachtzaaltje tussen dat prachtige park ontworpen door een creatieve kunstenaar van het meest blauwe bloed en die universiteit waar alleen de slimsten van de slimsten werden aangenomen.

Hier stapten onze zonen op de grote tram naar de zoveel grotere stad. Na ongeveer tien makelaarsminuten zaten onze mannen mídden in de stad. De puffers werden tevoorschijn gehaald. Er was weer lucht. Vrijdag, pas maar op. De jongens liepen richting het Stads-Plein en zijn daarna niet meer gezien.

Herkent u deze jongens en heeft u ze na vrijdag nog ergens gezien, mailt u dan aub naar karmaenimage@onbekend.ijburg.nl en help ons onze prinsen te vinden.

Bij voorbaat thx.
IJburg.