IJburg College
Muziek

ZING MEE! Presentatie

Zin om te zingen? Zing mee!

Muziek maken ontroert, ontspant en verbindt. Zangliefhebbers hebben tijdens vier muzikale sessies samen geluisterd, onderzocht, ervaringen opgedaan en gezongen. Op maandag 23 mei vindt hiervan de presentatie plaats. Je wordt meegenomen in het resultaat en vrijblijvend uitgenodigd om mee te zingen. Beleef en geniet mee!

Repertoire
Voorbeelden van liedjes die zijn gezongen tijdens de sessies zijn: ‘Oh, Danny Boy’, ‘Rhythm of life’ (Cy Coleman), ‘Yesterday, when i was young (Charles Aznavour), Wade in the water (African American Spiritual) en ‘You are the reason’ (Calum Scott).

De begeleiding is in handen van Hans Veldhuizen (1975). Hij is werkzaam als pianist, muzikaal leider, dirigent en workshop- en cursusleider voor verschillende culturele organisaties zoals Het Concertgebouw en de Nationale Opera en verbonden aan het conservatorium van Den Haag.

Vooraf is er koffie/thee beschikbaar en we sluiten de avond af met een borrel.

Aanmelden en donatie
Om het bijwonen van dit programma voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hanteren we geen vaste ticketprijzen, maar een donatiebeleid. Je kunt naar eigen wens en vermogen doneren.

Meld je aan via de website, iedereen is welkom.

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking tussen Nationale Opera & Ballet en het IJburg College. Het is onderdeel van IJBC in de Buurt.