Diversen

Amsterdam Talks Sex #3: Dr. Kaouthar Darmoni

Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

Zehra Handan Aydin is een serie gestart in het PLEIN THEATER: Amsterdam Talks Sex! In Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.

In deze editie nodigt Amsterdam Talks Sex dr. Kaouthar Darmoni, the African-Tunisian girl with a mission, uit en gaat in gesprek over de versexualisering van vrouwen in de media; is daar iets in veranderd? Maar ook vragen als ‘worden vrouwen met een andere kleur anders bejegend’?

Dr. Kaouthar Darmoni
Kaouthar Darmoni is van oorsprong Tunesisch en studeerde af op gender studies aan de Université Paris-Sorbonne en promoveerde aan de Université Lumières Lyon II. Ze woont en werkt sinds vele jaren in Nederland. Ze heeft diverse (academische) publicaties op haar naam staan, bijna twintig jaar ervaring met gender- en media studies en is daarnaast een ervaren ondernemer, spreker over vrouwelijk leiderschap en mediapersoonlijkheid. Ze is actief binnen verschillende internationale vrouwenbewegingen. De afgelopen jaren was ze ook actief als godinnendanscoach, om vrouwen te versterken. Per 1 oktober 2019 is zij de nieuwe directeur-bestuurder van Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis.

www.kaouthar.com

www.atria.nl

Zehra Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties. De laatste 3 jaar is ze getraind als sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan geeft trainingen en workshops. Ze heeft ook de connectie gevonden met natuurlijke schoonheid door oefeningen voor je gezicht, als een weerwoord voor de fashion trend van botox and fillers. Werken met het lichaam, met je mind en voeding zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.