Club Antre
Muziek

1001 nachten

‘1001 nachten’ sfeer bij Club Antre in Amsterdam Oost!

Vrijdag 20 april staat Club Antre in de sfeer van 1001 nacht. Een sprookjesachtig muziekfeest met een bijzonder attractief repertoire: Liedjes in het Arabisch, Turks en diverse Balkan talen omlijst met prachtige verhalen. De avond wordt traditioneel dansend afgesloten op Balkan beats door DJ Volkan.
Club Antre luidt de lente in met een verbindend muziekprogramma vol emotie! De avond wordt geopend door de zanger en ud speler Nawras Altaky waarna het energieke jongeren Klezmer ensemble Klezmagic het podium zal betreden. Dit ensemble brengt een sprankelend repertoire waarbij u moeilijk kunt blijven stilzitten.
Het tweede deel van het programma treedt het Tombaz ensemble op. Het huisensemble heeft weer een stralend programma met ditmaal een Turks-Arabische muzikale crossover.
Het Tombaz ensemble; zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Gabriel Barbalau , violist Stijn Schmeddes , percussionist Alper Kekec en pianist Takis Grammatikopolous wordt deze avond versterkt met de ud speler Mohamed Ahaddaf.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz (www.tombaz.nl) die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen. 
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.
Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).
Locatie: La Caverna, boven restaurant Puerto Pata Negra, aan de Oostelijke Handelskade 999, Amsterdam
Toegang: Kaarten à €10,00 worden verkocht aan de deur, pinnen en reserveren niet mogelijk.
Kijk voor data en info op www.clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts