#osm

Hoi. U bent weer bij mij. Welkom. Pak er een lekker koekje bij, ga even heerlijk zitten en geniet van dit mooie moment dat ik met u ga delen. Het is namelijk alweer een tijd geleden. We hebben allemaal van alles meegemaakt maar daar gaan we het nu eventjes niet over hebben. Staat uw zaktelefoon al in de stille modus? Dit is voor ons alleen. Al die buitenstaanders snappen hier toch niks van, ze zijn hier te dom voor. Noem dit een mentale snack voor de intellectueel. Als ik u zo mag noemen natuurlijk, een wijs man zei me ooit: “It ain’t trickin’ if you got it”. U bent nou eenmaal intelligent, ik noem u alleen maar bij uw soort, ik ben onschuldig. Ik waardeer u tenminste voor wat u bent, u bent #osm.
Kent u die nog? Ons soort mens, walgelijk heerlijk. Het is gewoon zo. Haters zullen haten. Wanneer vertelde iemand u nou voor de laatste keer dat u in het bezit bent van een briljant brein? Dat soort dingen mogen niet ongezegd blijven. Dat akkefietje van laatst heeft u prachtig opgelost maar dat hoeft verder niemand te weten. Ik weet ’t. De hele boel op de schouders dragen alsof uw ouders u Atlas genoemd hebben, doet u ook altijd maar zonder te klagen over de incompetentie van die anderen terwijl u daar wel alle recht toe hebt. U bent gewoon een prachtmens. Bravo, was iedereen maar zo.
Nou, dit was het weer denk ik. Vergeet zo meteen dit berichtje niet te wissen want ze zitten altijd in uw krant. Dit is alleen wij. U kunt niet alles delen, u bent ook maar een mens. Een prachtmens, ja zeker maar alsnog gewoon een mens. Mijn hemel, wat houd ik toch van u.