Is het WK al voorbij?

Ik ga het niet over het WK hebben. Sorry. Ik doe het gewoon niet. Aan mijn lijf geen buitenspel noch penalty. Geen hoekschop noch gele kaart. Geen vijf noch één. Ik heb wel wat beters te schrijven. Ik doe niet mee aan de hype van het moment, ik ben een langetermijn-columnist. Het nu boeit me niet, ik zit er middenin. Als nu geld waard was waren we allemaal stinkend rijk. Een middelvinger voor het WK dus.
Ik ga niet doen alsof ik niet van al die wedstrijden aan het genieten ben, ik ga het er hier alleen niet over hebben. Een man moet zijn principes hebben. Principes zijn stoer. En mannelijk. Vrouwen hebben gevoelens en emoties. Daar doen wij mannen niet aan. Je hebt niks aan gevoelens en emoties wanneer je het vuil buiten zet. Alleen losers schrijven tijdens het WK over het WK. Echte mannen doen dat soort dingen jaren later wanneer het niet meer relevant is.
Relevantie wordt ook zeer overschat. Opeens is het er en opeens is het weer weg. Het beweegt te snel om echt iets waard te zijn. En iedereen weet dat snel nooit goed is. Nooit. Tenzij het WK snel voorbij is want dan kan ik er lekker over schrijven want daar heb ik wel zin in. Nog heel even wachten dan maar. Tijd zat nu. Gelukkig maar want ik weet niet waar ik ondertussen over moet schrijven. Ik heb gister mijn voet gestoten maar dat is geen nieuws. Ook vind ik dat het tijd is voor een nieuwe auto maar dat interesseert nóg minder mensen. Dus ik ga gewoon ophouden, kunnen jullie ook gewoon weer verder met je dag toch? Lekker met het gezin zijn. Of even vijf minuten voor jezelf. Kies maar. Doei.