Groundhog Day

Nou mensen, zeg het maar weer: dit wordt echt uw jaar. Nee maar echt. Let maar op. U heeft het ons gezegd. U voelt het al een tijdje aankomen. Iets in u bruist en het is niet dat tabletje uit die rode verpakking. Het kan ook niet anders, u heeft zo een kuttijd achter de rug. Met die recessie en dat ding in de familie. Het kan niet anders dan goed gaan dit jaar.

Tweeduizenddertien. Klinkt goed. Ziet er ook goed uit met een hashtag ervoor. #tweeduizenddertien. Dertien is helemaal geen ongeluksgetal, dat is allemaal marketing van nummer twaalf.

Lekker vuurwerk afsteken ook. Het jaar lekker van u af knallen. Pas op de vingers, je bent namelijk een rund als je met… Inderdaad. U weet dat best. En de verkoper van die illegale honderdduizendklapper zei het ook. Aardige man.

Vol frisse moed in het nieuwe jaar weer naar de sportschool, stoppen met roken en meer aan uzelf denken. Tijd vrijmaken voor simpele leuke dingen voor uzelf. Gewoon omdat u het verdient.

Dus dat. Alvast een gelukkig nieuwjaar mensjes. Geniet nog van het restje oud jaar want zo slecht was het nou ook weer niet. Misschien was dit wel uw beste jaar van de aankomende vijftig. Ik hoop het niet maar het behoort zeer zeker wel tot de mogelijkheden. Ik heb wel gehoord dat er heel wat gaat veranderen. Mensen zullen sterven, er zullen een paar geboren worden. Het wordt weer een jaar met alles erop en eraan!