Die rare recessie

Karma en Image zijn blut. Ze hebben de Albert Heijn al maanden niet gezien. Het is alles Vomar dat de klok slaat. Ze schamen zich een beetje voor die gekke plastic tas van die supermarkt dus lopen ze rond met (goedkope) kekke shoppers. De buren denken namelijk dat Karma en Image nog steeds zo goed boeren. Dat komt ook een beetje door Karma en Image zelf, soms weten ze niet zo goed wat nou echt belangrijk is. Iedereen weet dat schoon ondergoed het belangrijkst van alles is. Vraag maar aan je ouwe moeder als die nog leeft. Als deze mevrouw niet meer in leven is vraag je het aan een andere wat oudere mevrouw. Oude mensen hebben meestal overal wel verstand van. Ze leven al wat langer en hebben het meeste al een keertje meegemaakt, behalve natuurlijk Twitter en Facebook, dit zijn dan ook perfecte plekken om eens heerlijk over oude mensen te klagen. Maar echt, Karma en Image zijn dus stiekem op zoek naar een bijbaantje. Ze dachten aan een klein wiethokje boven in dat kleine kamertje dat niet echt gebruikt wordt maar dat durven ze niet ook al zei Tony dat je er helemaal niets van ruikt. Bij de Zeeman zoeken ze iemand maar dat gaat natuurlijk echt te ver, dan weten de buren direct dat er iets aan de hand is. Karma heeft al een paar keer geklikt op zo een internet-advertentie-baan maar dat was ook steeds niets. En ze hebben allebei een lelijke stem dus telefoonseks-geld zit er ook al niet in.
Toen kwam ik dus met een idee. Koop een collectebus en doe alsof je geld op komt halen voor een of andere stichting! Niemand die er ooit achter komt!
Dus mocht Karma of Image voor je deur staan om wat kleingeld te verzamelen gooi er dan een extra euro’tje in zodat ze een aanbetaling op een tweedehands Audi (die eigenlijk net iets te veel gereden heeft) kunnen doen om stoer te doen voor de buren.