Nieuws

Cadeautjes kopen in Oostpoort

In het voormalige politiebureau aan de Linnaeusstraat 121 opent donderdag 29 november pop-up warehouse Oostpoort de deuren. De ruimten hier staan dan 2 x 4 dagen vol met betaalbare en originele sint- en kerstcadeaus voor de hele familie.

De primeur wordt die dag gevierd met de lancering van het lentepakket van Vier de Seizoenen. Aan de hand van onder meer opdrachten, recepten en (eet)weetjes kunnen kinderen leren zelf groenten kweken. Vier de Seizoenen is een initiatief van studenten Ondernemerschap van de Hogeschool van Amsterdam.

Een kleine twintig ondernemers presenteren hun producten. Van chocola en (sport)kleding tot hip Dutch design en andere creatieve presentjes. Maar er zijn in het voormalige politiebureau nog meer leuke dingen te doen. De opening van het tijdelijke warehouse op donderdag 29 november om 15.00 uur valt samen met de start van de bouw van het appartementengebouw Oostpoort 7 aan de Ringvaart.

Pop-up warehouse Oostpoort is geopend van 29 november t/m 2 december en van 20 t/m zondag 23 december. Openingstijden do en vr van 15.00–21.00, za en zo van 12.00–19.00 uur. Op de sites www.beleefoostpoort.nl en www.woneninoostpoort.nl vind je meer informatie, ook over de deelnemers.

Lees ook:
Nieuw plan voor oostelijk deel Oostpoort
Portefeuillehouder Thesingh: ‘MuzyQ plaatst ons voor duivels dilemma’ (21-11-2012)
Buffi Duberman – zangcoach van sterren – geeft workshop in MuzyQ (14-11-2012)