Nieuws

Buffi Duberman – zangcoach van sterren – geeft workshop in MuzyQ

Buffi Duberman organiseert op zaterdag 15 december voor het eerst haar eigen evenement: Rock Your English!, winter session. Het is een drie uur durende workshop met veel muziek, waarbij ze bezoekers op haar eigen rock-‘n-roll-manier, zoals ze dat ook doet met bijvoorbeeld Jacqueline Govaert en Caro Emerald, coacht op onder meer uitspraak en grammatica van de Engelse taal.

Eerder dit jaar lanceerde Duberman al haar online-lessenplatform Rock Your English! Via het podium probeert ze die methode toegankelijker te maken. Ze zegt: “Dit voelt als een logische volgende stap, waar ik echt naar uitzie. We gaan alles behandelen, van grammatica tot uitspraak, van woordenschat tot lyrics, maar op mijn eigen manier – met muziek en humor. We gaan heel hard werken en heel hard lachen – dat beloof ik!”

Buffi Duberman is geboren in New York en coacht in het goed gebruik van Engelse taal. Ze is de persoonlijke Engelse coach van artiesten als Blof, Within Temptation en Tim Knol. Momenteel is ze naast hoofd van de Engelse afdeling op de Rockacademie ook gastdocent in Berlijn en België en Engels consultant op de Design Academy in Eindhoven.

Workshop Rock your English!
15 December 2012
10.00 uur
MuzyQ studios, Atlantisplein 1, Amsterdam
Tickets (€29,99) koop je hier.