Nieuws

Zomereditie IJSKOUD op 19 juli

Op donderdagavond 19 juli is de kapel Blijburg weer helemaal het domein van de jeugd tussen 12 en 15 jaar. Dan, aan de vooravond van de grote vakantie, is daar de derde editie van het populaire jongerenfeest IJSKOUD op IJburg. Er komt natuurlijk een dj, nog meer kinderen zijn 12 jaar geworden en er is een speciaal thema: Hot en Steamy Summer.

Een zomerfeest moet het worden en laat dat maar gerust aan funky dj Menjo over. En aan de jongeren zelf, want zij hebben er zin in. De organisatie dacht aan het begin van herfst met de derde editie te kunnen komen, maar er was zoveel animo dat die datum acuut vervroegd is naar 19 juli. “Zoveel jongeren willen aan hun vrienden laten zien hoe cool IJSKOUD is.”

Onder jongeren uit IJburg, maar eigenlijk uit heel Oost, bleek grote behoefte aan een plek om samen te zijn. En om te feesten in een goede sfeer. Een aantal IJburgse ouders lanceerde daartoe in 2011 IJSKOUD. Op het feest staat veiligheid voorop: geen sigaretten, drugs en alcohol dus, en identificatie aan de deur is verplicht. Dat klinkt streng, maar zo kan IJSKOUD tenminste verboden blijven voor ouders.

Ouders zijn op 19 juli a.s. wel van harte welkom om ook op Blijburg (in de naastgelegen strandtent) de vakantie in te luiden. Er wordt die avond een speciaal IJSKOUD-menu geserveerd voor €17,50 (reserveren is gewenst).

IJSKOUD 3, voor jongeren van 12–15 jaar, op 19 juli van 20.00–00.00 uur in kapel Blijburg. Kaartverkoop vanaf 29 juni bij MovieMax, IJburglaan. Check ook www.ijskoudopijburg.nl.

Lees ook:
IJSKOUD, feest voor jongeren (13-12-2011)
IJSKOUD maakt naam (04-04-2012)
Sfeer proeven bij IJSKOUD (07-03-2012)