IJburg Foto Film Festival

Help mee met het IJFFF

Van 25 mei tot en met 3 juni 2012 vindt in Amsterdam het eerste IJburg Foto Film Festival (IJFFF) plaats. Dan is er verspreid over Haveneiland werk te zien van fotografen en filmmakers naar wie de straten van IJburg zijn vernoemd. En zijn er foto’s en films van hedendaagse beeldkunstenaars, in de tentoonstellingsruimtes van het festivalhart. Daar is ook een programma, met lezingen en film- en fotoavonden. In de open lucht kun je fotowandelingen maken, of naar de bios gaan.

IJFFF komt tot stand door de inzet van vrijwilligers. Initiatiefnemers Kristen en Jeroen zijn samen met het bestuur van Stichting IJFFF en een klein team experts al druk bezig met de organisatie. Toch kunnen ze zowel bij de voorbereiding als tijdens het festival nog een hoop hulp gebruiken. Zoals bij het ophangen van foto’s, timmeren, sjouwen, kaartjes verkopen, popcornbakken, cocktails shaken, flyeren, opruimen, pr-werk en bij – om nog eens wat te noemen – afwassen. Op www.ijfff.nl vind je een inschrijfformulier en meer informatie.

Lees ook:
IJFFF: parade van foto en film (28-03-2012)
Foto- en filmfestival IJFFF (24-02-2012)
De door Douwe Sluiter geschreven biografieën van bekende filmers en fotografen die op IJburg een straat, plein of kade ‘kregen’. Onder meer Bert Haanstra, Ed van der Elsken, Ben van Meerendonk en Jean Desmet.