Nieuws

Camping Zeeburg houdt Nachtje Zeeburg voor Amsterdammers

Op Camping Zeeburg zijn afgelopen winter 44 ecologische cabins gebouwd, voorzien van een grasdak en vloerverwarming. Ook is het bar-restaurant vernieuwd. De camping hoopt op deze manier naast toeristen ook Amsterdammers te trekken. Op 23 en 24 maart is iedereen welkom voor een nachtje. Op het programma staan onder meer een sterrenkijkwandeling en een kanotocht.

Onze camping is nu ook voor ‘glampeerders’, luxe kampeerders, zegt eigenaar Toon Weijenborg. “En voor locals. Juist hen nodigen we nu uit voor een nachtje Zeeburg.” Hij noemt de camping een ware stadsoase. “Je zit vlakbij de stad en tegelijkertijd ligt het op een eiland in het IJmeer, omgeven door natuur. Je kunt ook gewoon langskomen in de nieuwe bar voor koffie, live muziek of een daghap. Door de buitenlandse gasten ben je nét op vakantie.”

Nachtje Zeeburg
Het vernieuwde bar-restaurant is 23-24 maart de hele nacht open. Kinderen kunnen zich vanaf het einde van de middag als kabouter laten schminken en om 21.00 uur is er een Kabouterbier-proeverij. Tegen ‘kabouterprijsjes’ kan worden gegeten en vanaf 22.00 uur draait er een DJ.
Onder leiding van een gekwalificeerde sterrenwachter van de Volkssterrenwacht Amsterdam (VSA), zijn er ‘sterrenwandelingen’ die anderhalf uur duren.
Ook zijn er kanotochten van anderhalf uur Daarvoor moet je 16 jaar zijn en kunnen zwemmen.

Deelname aan de wandeling en de kanotocht is gratis. Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 maart via info@campingzeeburg.nl. Meer informatie, inclusief het volledige programma vind je op campingzeeburg.nl en de Facebook-pagina van Camping Zeeburg.

Lees ook:
Camping Zeeburg breidt uit naar het Flevoparkbad (15-06-2013)
Bijzondere kampeerplaats aan de rand van de stad (17-08-2009)