Stem op mij zodat ik door de jury beoordeeld kan worden!

Pianist van Atanga Boom
Pianist van Atanga Boom

Zo nu en dan zie ik een fotowedstrijd voorbij komen via allerlei organisaties of bedrijven. Ik heb nog nooit meegedaan aan zo’n wedstrijd omdat ik me vaak niet kon vinden binnen de opdracht of het thema. Gisteren daarentegen ontdekte ik een hele gave wedstrijd die is opgezet door het NRC in samenwerking met Canon. Het thema is ‘weinig licht’. Hierboven zie je mijn inzending. Ik ben zelf best wel trots op deze foto. De eerste ronde duurt tot en met maandag. De 10 foto’s die de meeste stemmen hebben gekregen gaan door naar de finale. Vervolgens zal er een jury beslissen wie er gewonnen heeft. Nu is mijn vraag aan jullie of jullie alsjeblieft op mij willen stemmen zodat ik een kans heb door de jury beoordeeld te worden. Ik zou heel graag beoordeeld worden door zo’n professionele jury en als ik win, geef ik de camera aan Lisa. Zij is kunstenaar en heeft echt oog voor fotografie, maar haar camera is helaas gestolen. Ik zou haar graag helpen zodat ze weer mooie foto’s kan maken. Wil je stemmen? Klik dan hier. Bedankt alvast!

3 Reacties

Comments are closed.