Framer Framed
Diversen

Queer Open Stage: Act 3

Omarm de kracht van eenheid en zelfexpressie tijdens Queer Open Stage: Act 3 op 23 september bij Framer Framed. Dit is een inclusieve ruimte waar je kunt genieten van boeiende optredens, van muziek tot poëzie, of je talent en passie kunt delen. Vier samen met ons de levendige geest van de LGBTQ+ gemeenschap, stimuleer verbindingen en versterk elkaar.
Het evenement is gratis en in het Engels. Registreer je via Eventbrite:
https://www.eventbrite.nl/e/queer-open-stage-act-3-tickets-705305897927?aff=oddtdtcreator

Beleef een showcase van getalenteerde performers met verschillende achtergronden. Na de gecureerde set is het jouw beurt om het podium te betreden! We verwelkomen performers van alle disciplines om hun talenten te delen. Of je nu een zanger, danser, dichter, komiek of een ander uniek talent hebt om te laten zien, we willen JOU op ons podium! Dit is jouw kans om te schitteren en de rijke diversiteit van onze LGBTQ+ gemeenschap te vieren. Meld je aan en deel je unieke stem met een ondersteunend publiek. Registreer hier om op te treden:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6JbxaML7f6r3swTA_JTdwELl9dTwa-EwUHXzlJSyYnd6Paw/viewform

Hoewel het evenement zelf in het Engels is, zijn optredens in alle talen welkom. Het evenement begint om 16:00 en eindigt om 18:00, dus kom vroeg voor de beste plaatsen.