Jugle Amsterdam
Diversen

Fix jouw wijk

FIX jouw wijk is een initiatief van FIXbrigade Amsterdam om de straten in Amsterdam mooier te maken en mooi te houden.
Indien er in het huis energiebesparende maatregelen moeten worden uitgevoerd dan komt de FIXbrigade Amsterdam langs. ook bij vele straten om de woningen van comfortabeler en energie efficiënter te maken met lagere energierekeningen tot gevolg. en fatsoeneren, en nog veel meer
Met FIX jouw wijk mobiliseert FIXbrigade Amsterdam scholen, bedrijven, buurtbewoners en lokale ondernemers om samen een straat aan te pakken. Er is namelijk veel te doen: afval opruimen, bijschilderen, kleine reparaties, straat en voortuinen schoonmaken
Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart
De eerste FIX jouw wijkacties, waarna er nog veel zullen volgen wordt tijdens NLdoet georganiseerd op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart.
We zullen verzamelen in het buurthuis van de gekozen wijk, en daar zullen we ook samen met onze vrijwilligers activiteiten organiseren voor ouderen, jongeren en hapjes en zo klaarmaken.
U bepaalt in welke wijk, straat of straten wij langskomen.
U kunt op www.fixbrigadegaatdoor.nl/fixjouwwijk uw wijk en straat doorgeven of meldt u aan als vrijwilliger.
(Maandag 26 februari: kunt u stemmen!)
(Op maandag 26 februari kunt u op www.fixbrigadegaatdoor.nl stemmen op de wijken/ straten die zijn opgegeven.)

Vrijdag 2 maart: Wijk en straat of straten bekend!
Op vrijdag 2 maart hebben we samen de wijk en straat of straten bepaald, en gaan we aan de slag om de buurt te informeren, lokale ondernemers en buurthuis te mobiliseren.