buurtcentrum De Meevaart
Theater

Arto Lokalo Special Comedy Healing

Op vrijdag 18 oktober hebben we bij Arto Lokalo, naast een aantal fijne comedians, een deeltry-out van de nieuwe cabaretshow van Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis. Maar liefst dertig minuten lang, een eeuwigheid vol plezier, voor het eerst bij Arto zo lang. Edo Blaauw, Diana van den Hurk, Bader El Khalfi en Ari Amir zijn er ook, zij verzorgen het comedygedeelte. MC is Stamatios Doulis.

In november en december doen we dat ook: respectievelijk Merel Moistra en Marielle Dekker, zij spelen ook elk dertig minuten. Onderuit zitten en lachen! Vrij entree.

Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis zijn BFF’s (Best Friends Forever) en maken ook al jaren samen cabaret en theatrale acts voor theater en bedrijfsleven. Bovendien delen zij een enorme fascinatie voor zelfhulpboeken en -methodes en zijn daardoor ware zelfhulp-goeroes geworden. Echter na jaren studeren, ontdekten zij iets geks, namelijk dat COMEDY veel beter werkt en beklijft! Nu is er dan ook COMEDY HEALING, de methode om je problemen* met comedy op te lossen!

Tijdens dat half uur laten Jennifer en Maureen je zien hoe je een kwestie zelf oplost, met een daarbij passende comedy-techniek. Ontdek de rigoureuze PUNCH line methode, leer je probleem* verkopen met de SALESMANAGER , of lach je innerlijke dictators weg door WHO IS YOUR BOSS? te roepen. Healing by Laughter, try it out!

Uiteraard putten ze uit eigen ervaring en sparen daarbij zichzelf niet. Kom ook en ontdek je innerlijke komiek, maar ook die van je buurvrouw, je ex of je dictator. (Ook al staan ze er totaal niet voor open!)

* bij psychische aandoeningen graag professionele hulp zoeken.