Sportpark IJburg
sport

Braziliaanse Voetbalweek bij AFC IJburg

Braziliaanse voetbalweek bij AFC IJburg met trainers van topclub Fluminense uit Rio de Janeiro.

Brazilië is het land van de bal. Van sambavoetbal en van voetballende jongens en meisjes waar je maar kijkt. Altijd en overal. De allerbeste voetballers van de wereld komen ook uit Brazilië en ze hebben daar zó veel goede voetballers dat ze het Nederlands Elftal wel 10 keer zouden kunnen vullen. Neymar, Robinho, Kaká, Dani Alves, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Pelé, Thiago Silva. Allemaal wereldsterren van Braziliaanse bodem.

Braziliaans voetbal is het mooiste, beste, spectaculairste en meest technische voetbal van de hele wereld. Onnavolgbare passeerbewegingen, flitsende acties en weergaloze doelpunten. Dat is waar het Braziliaanse voetbal voor staat. Volgend jaar wordt het WK Voetbal in Brazilië gespeeld. Maar waarom zo lang wachten?

Tijdens de herfstvakantie, van 21 t/m 25 oktober, kunnen alle jongens en meisjes tussen de 6 en de 16 jaar zich inschrijven voor de Braziliaanse Voetbalweek bij AFC IJburg. Speciaal hiervoor worden er Braziliaanse trainers van topclub Fluminense vanuit Rio de Janeiro ingevlogen die hier gedurende die vijf dagen de trainingen zullen verzorgen. Zodat iedere speler zich voor even een echte Neymar kan voelen. En dingen gaat zien en leren die hij/zij nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Klik op de link en schrijf je in.

– 21 t/m 25 oktober 2013 (Herfstvakantie).
– kinderen van 6 t/m 16 jaar.
– elke dag van 9.30 – 16.00 uur.
– Braziliaanse trainers van topclub Fluminense uit Rio de Janeiro.
– Incl. Brazilië outfit & Braziliaans Voetbal Rapport.
– Kosten: € 225,- p.p. (incl. alle dagen lunch, fruit, eten & drinken).