Nieuws

Workshop Sociale Media

Dinsdag 25 januari organiseert Cybersoek een gratis workshop voor ondernemers ‘Zakelijk gebruik van Social Media’. Ontdek de mogelijkheden van bijvoorbeeld Twitter en LinkedIn en leer ze zakelijk in te zetten.

De workshop wordt gegeven door Daniël Kuipers. Zijn bedrijf Beeldbeweging biedt online media strategie voor de kleinere organisatie/freelancer en ontwikkelt in dit kader websites, applicaties en evenementen.

Cybersoek is een ontmoetingsplek in Amsterdam-Oost waar jong en oud met de computer leren omgaan. Zij volgen er cursussen, krijgen individuele begeleiding tijdens de Open Inloop of doen in speciale projecten nieuwe digitale vaardigheden op.

Cybersoek organiseert in 2011 meer gratis workshops voor ondernemers. Op 8 februari bijvoorbeeld, om 18.00 uur, kun je leren over Zoekmachine Optimalisatie. Hoe zorg je ervoor dat je website beter vindbaar is door de zoekmachines? Tijdens deze workshop wordt besproken met welke factoren je rekening moet houden. De workshop wordt verzorgd door Kemal Wesenhagen van Internetmarketingsupport (www.internetmarketingsupport.nl).

De workshops zijn gratis toegankelijk. Graag wel even aanmelden: heleen@cybersoek.nl.

Open inloop voor Ondernemers
Voor overige vragen over computers en ondernemen mag je elke dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur gratis binnen lopen.
De Open Inloop is een initiatief van Cybersoek en wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Digivaardig en Digibewust (www.onderneemdigitaal.nl). 

Cybersoek
Timorplein 22
020 – 6934582
 Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 uur – 18.00 uur
maandag en woensdag: 19.00 uur – 21.00 uur