Nieuws

Veiling voor Sinterklaas begonnen

Op zaterdag 22 november vaart Sinterklaas met zijn Pieten de prachtige haven van IJburg binnen. Het programma duurt van 13.00–16.00 uur. Om de intocht mogelijk te maken wordt ook dit jaar weer de hulp ingeroepen van ondernemers en bewoners. Er komt een collecte, en vanaf 24 oktober kun je online bieden op mooie producten uit de wijk.

Stichting Sinterklaas op IJburg organiseert de intocht voor de vijfde keer. “Ieder jaar wordt het groter, leuker en gezelliger. Vorig jaar waren er meer dan 4.000 bezoekers uit een steeds groter gebied rondom IJburg. Daar zijn we heel trots op!”
De collecte vindt plaats van 20 t/m 25 oktober.

Online veiling
Van 24 oktober tot 16 november vindt een grote online veiling plaats. Je kunt bieden op allerlei aanbod uit de wijk, van cursussen en massages tot boeken, bloemen en abonnementen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de intocht van Sinterklaas op IJburg.

De kleurwedstrijd is terug
In de eerste week van november wordt weer een kleurplaat verspreid, onder meer via de scholen. De prent is gemaakt door kunstenaar, illustrator en auteur Leon Römer. Inleveren is uitsluitend mogelijk bij ABN Amro, hoofdsponsor van de intocht. De bank levert ook de hoofdprijzen: vier enorme knuffelbeesten en gezinskaartjes voor Artis.

Zie voor details en het programma www.sinterklaasopijburg.nl. Online veiling: www.sinterklaasopijburg.nl/online-veiling.

Intocht in beeld. En nog een.