Nieuws

Theaterfestival Spektakel op IJburg

Op zondag 9 september is het in het Diemerpark weer één groot feest met theater, dans, muziek, sport en spel. In kleurrijke tenten op het strandje van het Diemerpark vindt dan namelijk weer het Spektakel op IJburg plaats. Dit bijzondere theaterfestival beleeft alweer zijn achtste editie en heeft zijn waarde voor de IJburgse samenleving daarmee inmiddels ruimschoots bewezen. De activiteiten duren van 12.00 tot 18.00 uur. Het festival omvat dit jaar extra activiteiten in het kader van 10 jaar IJburg!

Helpende handjes gezocht
Al acht jaar lang is het Spektakel een groot succes, mede door de enthousiaste vrijwilligers die op de dag zelf helpen bij de organisatie. Ook jouw hulp is dit jaar van harte welkom. De taken zijn flexibel en naar interesse in te vullen. Het kost zo’n drie uur, dus er is nog voldoende tijd om zelf van het festival te genieten.

Wil jij op zondag 9 september 2012 een steentje bijdragen aan Spektakel op IJburg? Meld je dan aan bij Theatraal IJburg: lenneke@bureaubarel.nl / 020-4121415.  Zie ook www.theatraalijburg.nl