Nieuws

Sporten van 02.00 tot 02.00 uur, wintertijdchallenge voor een goed doel

Een uitdaging. In de nacht van 27 op 28 oktober, precies op het moment waarop de wintertijd ingaat, kun je een uur sporten voor het goede doel. Oftewel: tijd winnen voor kinderen met een spierziekte. Het is een initiatief van de stichting Spieren voor Spieren. Motion3, AHC en AFC IJburg en Life & Kicking doen mee.

Op 28 oktober gaat om twee uur ’s nachts de klok een uur terug. We ‘winnen’ dus een uur. Stichting Spieren voor Spieren wil mensen aansporen om in dat extra uurtje, midden in de nacht, een sportieve prestatie te leveren. Gezonde spieren die zich van 2.00 tot 2.00 uur inzetten voor kinderen met een spierziekte.

Deelnemen
Tijdens deze bijzondere nacht kun je meedoen aan een hardloop-, spinning-, hockey-, voetbal- of yoga-activiteit en zo geld inzamelen voor het goede doel. Inschrijven doe je via www.wintertijdchallenge.nl. Je kunt in je eentje meedoen of een team samenstellen van maximaal 5 personen. Deelname kost €15 en deelnemers halen via een persoonlijke sponsorpagina minimaal €50 aan sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Zie ook www.motion3.nl