Nieuws

Pampus genomineerd als meest innovatieve uitje

Forteiland Pampus is één van de vijf genomineerden in de ANWB-verkiezing ‘Meest innovatieve uitje van 2013’. De jury selecteerde Forteiland Pampus aan de hand van criteria als ‘bijzonder in de markt’, ‘nodigt uit tot samen écht beleven’ en ‘vernieuwend op een duurzame manier’. De winnaar, door een vakjury gekozen, wordt op 25 maart bekend gemaakt.

In 2011 opende Pampus een nieuw multimediaal bezoekerscentrum PampusXperience, waarin vroeger en nu in beeld, geluid en gevoel te beleven is. In de machinekamer kun je zelf energie opwekken, in de keuken kun je het record soeplepelscheppen breken, je kunt kruit hijsen, plaatsnemen achter het kanon, in de donkere gangen op zoek naar de verdronken soldaat en nog veel meer.

Opening seizoen
De start van het nieuwe seizoen op Forteiland Pampus vindt dit jaar plaats in het paasweekend van zaterdag 30 maart t/m maandag 1 april en wordt gevierd met verschillende publieksactiviteiten. Meer informatie op pampus.nl en anwb.nl/innovatiefuitje. Vanuit de havens van IJburg en Muiden vertrekken veerboten naar het eiland. Zie www.veerdienstamsterdam.nl.

Lees ook:
Heen en weer naar Pampus (23-09-2010)
Met de Sailboa van IJburg naar Pampus