Nieuws

Opening marathonseizoen op Jaap Eden IJsbaan. de Brug geeft kaarten weg

Komende zaterdag 18 oktober begint het marathonseizoen om de KNSB Cup. Traditioneel start het landelijke marathonseizoen op de Jaap Eden IJsbaan met de strijd om de Jaap Eden Trofee. Absolute topsport met de mannen en vrouwen van de lange adem.

Onder de deelnemers bijvoorbeeld Jan-Maarten Heideman, rijdend voor Team Haven Amsterdam/Skits en recordwinnaar van Jaap Eden Trofee met 5 zeges. Andere favorieten zijn Arjan Stroetinga, Jorrit Bergsma, winnaar olympisch goud op 10km in Sotchi, Bob de Vries en Gary Hekman, de winnaar van vorig seizoen. Ook wordt er veel verwacht van lokale topper Jouke Hoogeveen. Bij de dames verdedigt Irene Schouten haar titel.

Om 19.00 uur wordt er gestart met de dames, om 20.00 uur met de top divisie en om 21.45 met de eerste divisie. De toegangsprijs is €8, kinderen betalen €4. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Vrijkaarten
de Brug mag 5X2 kaarten weggeven voor de eerste marathon dit jaar, traditiegetrouw op de Jaap Eden IJsbaan. Stuur een bericht met je contactgegevens en als onderwerp JA JAAP naar info@debrugkrant.nl. De winnaars krijgen bericht en kunnen hun kaarten ophalen bij de kassa.