Nieuws

Laatste twee zelfbouwkavels Blok 59 in verkoop

In het gewilde, mooi gelegen Blok 59 aan de Nico Jessekade en de Jan Vrijmanstraat gaan de twee laatste zelfbouwkavels in verkoop. Inschrijven kan bij de makelaar van 7 tot 17 juni, informatie vind je op zelfbouwblok59.nl.

De kavels liggen op het binnenterrein, ze zijn ruim 300 m2 per stuk. Er mag een half vrijstaande villa ontworpen worden. De kavelprijs is €280.000 inclusief btw. Om in aanmerking te komen voor één van deze kavels is een financieringsverklaring nodig van €650.000. De volgorde van toewijzing gebeurt per loting door de notaris.

Een medewerker van De Key: “De kavels liggen op een prachtige locatie met weinig doorgaand verkeer en goed gelegen op de zon. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om hier je huis vorm te geven. Het is geheel aan de koper, die bepaalt wat er gebouwd gaat worden en met wie. De randvoorwaarden in het kavelpaspoort zijn zo opgesteld dat er naast duidelijkheid ook nog zeer diverse individuele uitwerkingsmogelijkheden zijn. We zijn erg benieuwd naar de ideeën van de kavelkopers.”

De eerste twee verkoopfasen van Blok 59 zijn zeer succesvol verlopen. Er zijn al woningen opgeleverd, de meeste bouwplannen zijn bekend.

Informatie
De benodigde inschrijfdocumenten en de voorwaarden staan vanaf 7 juni op de website zelfbouwblok59.nl/downloads. Lever het complete inschrijfformulier voor 17 juni 13.00 uur bij de makelaar in.

Lees ook:
In verkoop: blok 59. Zonnige en betaalbare zelfbouwkavels op IJburg (25-10-2014)