Nieuws

Knutselmiddag voor Serious Request

Dit jaar zet ook Biolicious zich in voor Serious Request. Op donderdag 12 november is er in de vestiging aan het Joris Ivensplein een knutselmiddag voor kinderen. Hun werkjes worden verkocht in de winkel, de opbrengst ervan gaat naar IJburg for Serious Request.

Op de beide vestigingen (Aalsmeerweg en Joris Ivensplein) komt een deel van de opbrengst uit verkoop van BioBest wc-papier en Ecover handzeep – tussen vanaf 9 en 24 december –
ook ten goede aan de actie voor het goede doel.

Knutselmiddag
Het knutselen – bijvoorbeeld kerstkaarten, waxinelichtjeshouders, kerestboomhangers – is op donderdag 12 december van 15.15 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er wat te eten en te drinken en kinderopvang Kelsey zorgt voor een begeleider. Wel graag van te voren even aanmelden, via de intekenlijst in de winkel of via de Facebookpagina van Biolicious.

Serious Request komt dit jaar in actie voor kinderen die sterven door uitdroging. “Per dag sterven er 2200 kinderen aan diarree. Dat zijn 70 volle schoolklassen per dag. We leveren graag een bijdrage om dit leed te stoppen,” zegt Pien Thate van Biolicious.
Alle knutselspullen zijn beschikbaar gesteld door MultiCopy Diemen en door Hema IJburg. “Geweldig om te zien hoe mede-ondernemers zich ook inzetten.”

Er is plek voor ongeveer 15 kinderen. Zijn er veel meer aanmeldingen, dan organiseren wij een tweede knutselmiddag. Op de hoogte blijven? www.biolicious.nl.

Lees ook:
IJburg voor Serious Request (05-12-2013)