Nieuws

Kinderen Kamperen op IJburg, dag 2: Wilde plannen smeden

Donderdag sloegen de kids van IJburg hun tenten op op het zand van Blijburg. Hielden die haringen het wel in het zand? Ja dus! En dan ga je met z’n allen zwemmen. En moesten er stenen verzameld, om een barbecuevuurplek te creëren. Helemaal geen flitsende Webers, maar terug naar de basis, zoals het op een goed kamp betaamd. Vlees draaiden de chaperonnevaders met de blote handen om.

Zeilen, dat was de activiteit van de dag. Er stond een ideaal briesje. Drie boten, inclusief instructeurs, werden speciaal door Watersportvereniging IJburg ingevaren. En een rib, voor de veiligheid. Toch waagde maar de helft van de kinderen het in een boot te stappen. En één vader kon het ook niet laten. De kinderen smeedden alweer plannen, voor spannende dingen in het holst van de nacht. En weer bleef het nog lang onrustig in het kamp….

Vandaag (vrijdag) de laatste dag. Er is combattraining van sportschool Life & Kicking. En pannenkoeken van N.A.P. En natuurijs van MLTD. Om 17.00 uur staan de tentjes in de haven, sharp.

Lees ook:
Kinderen kamperen op IJburg: Als de friet op is, komen de avonturen (23-08-2012)