Nieuws

IJSKOUD 2, de kaartverkoop

Vrijdag 9 maart om 15.00 uur start bij Movie Max IJburg de kaartverkoop voor IJSKOUD 2. Dit feest voor jongeren beleeft op vrijdag de 13e april zijn tweede editie. Weer in de kapel van Blijburg, weer met een vette DJ (Menjo) en weer met een streng verbod voor ouders. Editie 1van IJSKOUD op 21 januari was met 80 jeugdigen stijf uitverkocht. De organisatie stelt voor een aanstaande feest daarom meer kaarten beschikbaar.

 

Omdat er zoveel jongeren op IJburg wonen, en hun aantal in de toekomst alleen nog maar toeneemt, bedachten bewoners Karin Hoens, Dianne Potters, Roel Fooij en Liesbeth Ronde, samen met tien jeugdige ambassadeurs het coole feest IJSKOUD. Wat hen betreft groeit IJSKOUD uit tot een volwaardig platform voor jongeren op IJburg, dat ook ruimte biedt aan andere festiviteiten, zoals sport- en muziekevenementen.

 

Veiligheid is belangrijk. Tijdens het jongerenfeest zijn drank, drugs of sigaretten niet toegestaan. En is identificatie aan de deur verplicht. Een kaartje voor IJSKOUD kost €7,50 (stadspashouders €2). Het feest op 13 april duurt van 20.00–24.00 uur. De kaartverkoop start op 9 maart om 15.00 uur bij Movie Max, IJburglaan 842.

Meer nieuws over IJSKOUD vind je op www.ijskoudopijburg.nl

Lees ook:

IJSKOUD feest voor jongeren (13-12-2011)
Bekijk hier een sfeerimpressie van IJSKOUD 1, nieuwe foto’s!