Kookworkshop: Knollen, Karnemelk en Hete Kolen
Wil je je kookkunsten naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee aan de Nordic Cuisine: Knollen, Karnemelk en Hete Kolen-kookworkshop op zondagmiddag 2 maart in de Kookhaven in Oost.
In de workshop leer je:
– Heerlijk koken zonder vlees, vis en ingrediënten uit verre landen
– Bescheiden groenten om te toveren in een feestmaal
– Oeroude bereidingswijzen zoals voedsel roken op een open vuur
– Gastronomische kookvaardigheden zoals sauzen maken
– Restafval verwerken in nieuwe gerechten en smaakmakers
– Borden strak opmaken zoals in een toprestaurant
Je workshopleider is de in Denemarken geboren kok Lone Aarup Poulsen alias She Came From North. Zij neemt je mee op een reis langs de highlights van de unieke New Nordic keuken en laat zien hoe je deze thuis kunt toepassen en mooi presenteren voor je gasten.
Groepsgrootte: 15-20 deelnemers (op=op)
Kookniveau: enthousiaste thuiskoks van elk niveau
Kosten: €99 excl. btw en incl. 5 gangen vegetarisch menu, wijn/sap/thee en receptenboek
Inschrijven en meer informatie.