Boerderij op IJburg
Diversen

Workshop ‘Mestbriketten maken’

Wil jij weten hoe je briketten voor je kachel kunt maken van mest? Schrijf je dan in voor deze leuke, interessante en nuttige workshop. Het is niet alleen de oplossing voor het mestprobleem en overschot, maar ook een mooie aanvulling op de markt van bio brandstoffen. Alida Markies van ‘Het Veldhuys’ (http://alidamarkies.wixsite.com/mijnsite) leert je in deze workshop alle ins en outs.

Wij hebben genoeg mest en deze gedroogde briketten komen zomers goed tot hun recht in jou houtkorf en ’s winters in de houtkachel.

Schrijf je snel in door te mailen naar pony@boerderijopijburg.nl. Kosten: 25 euro pp.

Ook deze middag, Thee op de Boerderij: ontmoet de pony’s, de konijnen, poezen, kippen, de varkens en de schapen en natuurlijk niet te vergeten ons muildier Johnny. Je kunt informatie krijgen over de IJburg Rangers, de Dierenclub, de cursus Ponymaatjes en onze activiteiten voor tieners en volwassenen.

Van 14 tot 16 uurtenslotte is er de ponymaatjesinstuif. Kom kennismaken met de pony’s, de verzorging en met voltige! Voor alle leeftijden. Kinderen kunnen zo lang mee doen als ze zelf leuk vinden. Deelname € 5,- per persoon.

Wil je meer informatie? We horen het graag! Mail naar pony@boerderijopijburg.nl