Theater De Omval
Theater

Cameretten Finalistentournee

De strijd om de winst van Cameretten Festival 2016 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de Finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen!

Winnaars
Zaterdag 26 november is in het nieuwe Luxor Theater een eind aan de strijd gekomen. De jury kende de Juryprijs toe aan Pieter Verelst. Het publiek verkoos Alex Ploeg als haar favoriet. De Persoonlijkheidsprijs viel buiten de finale op halve finalist Tim Teunissen. In de finale stond ook Victor Luis van Es.

In ons theater spelen in elk geval Pieter Verelst en Alex Ploeg. Het is even afwachten of Tim Teunissen of Victor Luis van Es de avond compleet zullen maken. In elk geval dus 3 toptalenten.

Cameretten
Cameretten, dé cabaretkweekvijver van Nederland! In meer dan vijftig jaar tijd hebben vele grote namen op dit festival hun eerste stappen gezet. Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Jandino Asporaat zien vallen en weer opstaan! Laat je vanavond ook verrassen door vers cabarettalent en ontdek de topcabaretiers van morgen.