Q-Factory
Muziek

Het Grote Carnavalsfeestje

Carnaval.. altijd al een dingetje voor ons Amsterdammers. Iets waar wij zelf nooit aan mee doen maar stiekem toch heel graag wel naar verlangen. Bovendien ook gewoon weer een reden om samen met vrienden je raarste verkleed-outfit uit de oude doos te toveren en de stad op z’n Brabants op de kop te zetten.

Moet jij elk jaar ook met grote jaloezie meegenieten van alle mensen die super uitbundig carnaval vieren? Heb jij ook elk jaar dat je denkt: “Ja, nu ga ik eens naar het zuiden van het land om helemaal uit me plaat te gaan is de meeste vreemde outfit”, Maar komt het er nooit van.. Probeer jij ook altijd een groepje op te trommelen om te gaan carnavallen maar lukt dit nooit? Dan is dit je grote kans. De 4 leukste Amsterdamse partijen brengen Carnaval speciaal vanuit het zuiden van Nederland helemaal voor JOU naar Amsterdam.

Begint het nu ook bij jou een beetje te kriebelen? Dat dachten we al.
Tromgeroffel…

Dames en Heren, Op 25 februari slaan de leukste en gekste Amsterdamse partijen de handen ineen om met z’n allen te gaan Carnavallen in onze eigen stad:

Terug Naar Toen, Funky Freddy, Hitjesgolf & Vroeger was je andersorganiseren met grote trots:

HET GROTE CARNAVALSFEESTJE – 23.00-04.00 uur

Wat kan je verwachten?
Prins Carnaval die elk uur vreemdgaat
Super Sexy verkleedpakjes
Het Wereldrecord polonaise dansen
Een gigantische Sit-Down
De hotste prinscarnaval verkiezingen
Unlimited Jagerguns
Een knotsgekke Parade
Meters Bier en tieten
De grootste verkleeddoos die er bestaat
De lekkerste Hits, Hiphop, Disco, House Knallers,classic 80 ’s en 90’s. En natuurlijk: een mega gezellig glijpartij met alleen maar mega verkleedde mensen.

Ticketlink: http://bit.ly/2jWe4ND