Club Antre
Muziek

Lollypop Lokum

De sfeer van de jaren 50 muziek uit Istanbul. Mierzoete razend populaire Turkse liedjes worden in een retro stijl gepresenteerd.

Het voorprogramma wordt verzorgd door twee jongerengroepen; Oriental connection o.l.v. Zuhal Gezik van Aslan Muziek Centrum en het Roman junior ensemble o.l.v. Emirhan Tuga van de Muziekschool Amsterdam. Na de pauze geeft zangeres Meral met het Tombaz ensemble acte de présence.  Speciale gasten deze avond zijn de zanger Sinan Vural en kanun speler Hikmet Erdoğan. Naast deze sticky zoetigheid zijn er ook hartige hapjes te bestellen in de Club.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen.
Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Aanvang: 20.30 uur (deur open om 20.00 uur).
Locatie: La Caverna, boven restaurant Puerto Pata Negra, aan de Oostelijke Handelskade 999, Amsterdam
Toegang: Kaarten à €7,50 worden verkocht aan de deur, pinnen en reserveren niet mogelijk.
Kijk voor data en info op clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts