De Eester
Lezing

Buurtlezing: Jeroen de Rijk, ondernemend percussionist

Elke derde maandag van de maand: een lezing van een buurtgenoot in De Eester.

Maandag 19 december: De wereld van percussie door Jeroen de Rijk.

Tijdens de lezing krijg je een kijkje in de keuken van de gepassioneerde muzikant én zakenman. Je maakt kennis met zijn ‘al een leven lang intrinsiek gemotiveerd zijn’. Hierbij zullen smeuïge anekdotes en de nodige ongevraagde wijsheden de revu passeren.

De inloop is om 20.00 uur, we starten de lezing om 20.15 uur. Na de pauze (ca. 21.00 uur) is er gelegenheid voor discussie en vragen.

Over Jeroen de Rijk:

Jeroen de Rijk is een live-, en studiopercussionist én muziekondernemer. Met 35 jaar ervaring behoort hij al sinds de tachtiger jaren tot de top van de Nederlandse en buitenlandse muziekscene. Naast zijn activiteiten als percussionist is Jeroen sinds 1998 eigenaar van een muziekproductiebedrijf, Baileo Music Productions. Dit is een boekingskantoor voor live-muziek en een platenlabel waarop 60 titels zijn verschenen.

Als live en/of studio muzikant speelde Jeroen voor onder andere: The Scene, Rob de Nijs, Candy Dulfer, Lee Towers, The Metropole Orchestra, Al Jarreau, De Toppers, David Guetta, Mr. Probz en Michael Jackson.

foto: www.garn.nl

kosten: €5, inclusief twee drankjes