De Meevaart
Diversen

Wat verdient jouw initiatief?

Op 12 november houdt de landelijke bewonersvereniging LSA een bijeenkomst in de Meevaart Amsterdam. Ambitieuze bewonersgroepen willen niet langer afhankelijk zijn van subsidies voor hun plannen en zoeken naar andere manieren om mooie initiatieven te financieren. Ze pakken de plannen voor hun wijk steeds ondernemender aan. Hoe kun je geld verdienen en zorg je voor een toekomstbestendig initiatief?

Hoe ga je op een ondernemende manier op zoek naar verschillende vormen van financiering? Daar kom je achter op 12 november tijdens de bijeenkomst Wat verdient jouw initiatief? Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met mogelijkheden om op een innovatieve manier geld te verdienen met hun projecten. We trappen af met een inspirerend verhaal van Lena the fashion librabry en vervolgen de dag met praktische workshops en een speeddate met fondsen. We sluiten af met antwoord op de vraag: Wat verdient jouw initiatief?

Kennis delen
Het LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) organiseert vele bijeenkomsten waar mensen op een thema samenkomen om van elkaar te leren. Iedereen is daar welkom, om zich te laten inspireren en om eigen kennis te delen.

Praktische info:
Locatie: De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam
Datum en tijd: zaterdag 12 november
Aanmelden: http://www.lsabewoners.nl/bijeenkomsten/wat-verdient-jouw-initiatief/
Kosten: 15 euro voor bewoners, 50 euro voor mensen die beroepsmatig aanwezig zijn, LSA-netwerkleden betalen 7,50 en LSA-kernleden gaan gratis. De toegangsbijdrage is inclusief catering
Voor meer informatie: www.lsabewoners.nl

Praktische info
TITEL Wat verdient jouw initiatief?
DATUM zaterdag 12 november
LOCATIE De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 JN Amsterdam
TIJDSTIP 10:00 tot 15.30 uur
KOSTEN 15 euro voor bewoners, 50 euro voor beroepskrachten, LSA-leden gaan gratis!
INSCHRIJVEN &
MEER INFO OVER
DE WORKSHOPS
www.lsabewoners.nl/bijeenkomsten/wat-verdient-jouw-initiatief