Cordaan Kastanjehof
Diversen

Vraagelkaarcafé in Kastanjehof

Het lijkt er nu nog niet op, maar de herfstdagen komen er weer aan.. Daarom is het weer tijd om je lekker te laten verwennen tijdens het Vraagelkaarcafé! Tijdens deze warme middag kun je buurtgenoten en bewoners van de Kastanjehof ontmoeten en gezellig aan de slag gaan. Op 4 oktober organiseren we weer een café in de Kastanjehof in Amsterdam. Ook is er weer leuk vraag en aanbod in Amsterdam. Laat je inspireren door de nieuwsbrief!

Kom jij ook op dinsdag 4 oktober naar het VraagelkaarCafé in Amsterdam? Dit gezellige Vraagelkaarcafé vindt plaats in Cordaan de Kastanjehof. Deelname incl. koffie/thee is gratis. Vind je het fijn om: je nagels te laten lakken of een (gezichts)massage te krijgen in het Verwencafé? Eindelijk je tablet te begrijpen in het ICT-café, te bakken in het Bakcafé of liederen te zingen in het Muziekcafé? Schrijf je dan meteen in via vraagelkaar.nl/cafe!

Wij organiseren het café in samenwerking met Kastanjehof Amsterdam.

Dinsdag 4 oktober
Van 14.00 tot 16.00 uur.
Kastanjehof, Kastanjeplein 60, 1092 LA Amsterdam

Wij zorgen voor koffie en thee met iets lekkers erbij en natuurlijk veel gezelligheid. Hopelijk tot dan! Benieuwd hoe het er in een Vraagelkaarcafé aan toegaat? Bekijk dan het filmpje van een eerder café!