Camping Zeeburg
sport

Camping Yoga: fris in de buitenlucht!

Yeah! Eindelijk vakantie! Zelfs wanneer je vrij bent van werk, kan je lichaam nog niet in de vakantie stemming zijn. Je kan je dan nog steeds gespannen en stijf voelen. En blijf je maar malen en heb je teveel aan je hoofd? Dan is yoga een prima oplossing.
Of heb je na het hardlooprondje door Diemerpark behoefte aan een goede stretch / cooldown? Kom langs op Camping Zeeburg voor een yoga les in de buitenlucht!

Ervaring heb je niet nodig, iedereen is welkom. Gediplomeerde yoga docente Esther Muizelaar begeleidt je met veel plezier en kunde door je eerste yoga lessen heen. Yoga heeft bewezen gunstige effecten op de gezondheid, het lichaam en de geest. Je zult je energieker, relaxter en eindelijk uitgerust voelen. Yoga is de perfecte bewegingsvorm voor actievelingen en voor mensen die veel met hun hoofd bezig zijn!

JA! Ik ben enthousiast en wil graag meedoen met yoga op de camping! Hoe, wat en waar?

– Waar: op het kleine strandje op Camping Zeeburg, of naast het restaurant op het overdekte terras (weersafhankelijk)
– Wanneer: Lessen zijn op donderdag en vrijdag van 10:00 – 11:00 uur. Prettig als je er 5 minuten vantevoren bent! We verzamelen op het centrale plein op de camping.
– Wat neem je mee: comfortabele, warme kleding, een handdoek en een yoga matje als je die hebt. Yoga matjes zijn beperkt beschikbaar bij de yoga docente.
– Kosten: € 12,50 per les. Betalen gebeurt bij het begin van de les bij de yoga docente

Data:
11 en 12 augustus
18 en 19 augustus
25 en 26 augustus
1 en 2 september
8 en 9 september
zaterdag 10 en zondag 11 september (tijdens Magneet festival!)
Onder voorbehoud:
zaterdag 17 en 24 september

Over yoga docente Esther:

Esther is een echte wereldreiziger en yoga expert. Geen wonder dat ze bij Camping Zeeburg past! Ze is thuis in verschillende yoga stijlen en geeft onder andere Hatha yoga, kinderyoga en bedrijfsyoga. Nadat ze de wereld rond heeft gereisd, verhuisde ze terug naar Amsterdam. Ze organiseert regelmatig yogareizen naar Cuba. Esther spreekt vijf (!) talen. Kom je niet uit Nederland, dan is de kans groot dat ze je in jouw eigen taal kan aanspreken!
Voor meer informatie, contact en informatie over de yogalessen:
info@yoga-essence.nl of www.yoga-essence.nl/