Panama Amsterdam
Club

Koningsnacht Mark Knight and friends

Koningsnacht in Panama

Toolroom valt niet weg te denken uit de hedendaagse House wereld en staat bekend als een van ’s werelds meest innovatieve merken. De niet te missen Toolroom Live avond tijdens Koningsnacht is een primeur in Nederland. Tijdens deze avond gaan Mark Knight, Mendo, Benjamin Bates en Larz aantonen waarom Toolroom al jarenlang eigen avonden host in Ibiza, New York, Las Vegas, Miami, London en de rest van de wereld!

Toolroom is gestart door Dj/producer Mark Knight en zijn broer Stuart Knight, al snel kreeg Toolroom een fanbase onder professionele en startende artiesten, het label werd een synoniem voor kwalitatieve House, Deep House en Tech House. Met de toenemende groei in populariteit van Mark Knight groeide ook zijn label Toolroom in een internationaal merk dat vele nummer 1 hits heeft geproduceerd. De meest bekende platen van Mark Knight ‘Man with the red face’ en You’ve got the love’ worden dagelijks in alle clubs wereldwijd afgespeeld.

Toolroom treed buiten de gangbare paden door al jarenlang bijzondere Toolroom avonden te organiseren met residencies in ’s werelds grootste en bekendste clubs als club Space Ibiza, Ministry of Sound London, Marquee New York, Eden Ibiza en vele anderen. Tijdens de speciale Toolroom Live avond op koningsnacht in Amsterdam zal alles samen komen qua muziek en beleving. Een avond die je niet wilt missen!

Line-up;
Mark Knight
Mendo
Benjamin Bates
Larz

Side room by ‘Dizko’
Alex Meza
Mike Scot
Bass & Laag
Marga Margaret

Tickets https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/43FRGF49/language/nl