Club Antre (boven Puerto Pata Negra)
Muziek

Caravan, Balkan-Jazz-crossover

Snelle Zwarte Zee-ritmes, Caribische jazz geluiden en swingende Turkse dansritmes met een vleugje rap! De derde editie van Club Antre (15 januari) heeft een jazzy klezmer thema.

Gastmusici bij hoofdact Tombaz deze avond zijn Lorenzo Mignacca (trompet) en Daniel Mester (saxofoon). De avond wordt compleet door optredens van jongerengroepen Nyun Pransun (olv Vincent Henar en Robin van Geerke) en Klezmagic en Roman Oro (olv Emirhan Tuğa).

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz & Friends (www.tombaz.nl) die later op de avond het hoofdprogramma zullen verzorgen. 
Opzwepende balkanmuziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten; met Club Antre is Amsterdam een uniek podium rijker.

Toegang: Kaarten à €5,- worden verkocht aan de deur, reserveren niet mogelijk.
Kijk voor data en info op clubantre.nl en facebook.com/clubantreconcerts