Gebouw 'De Duif'
Spiritualiteit

Kerstnachtviering

Kerstnachtviering in De Duif
Donderdag 24 december. Aanvang: 24:00 uur, kerk open om 23:15 uur

Thema: Levenslicht in de duisternis
“De Duif” in Amsterdam verzorgt in de kerstnacht zoals ieder jaar weer een uitgebreide kerstviering, met dit jaar als titel ‘Levenslicht in de duisternis’.
De voorgangers zijn Diana Vernooij en Carolien Maris.
Iedereen is van harte welkom, ongeacht je achtergrond en wie of wat je ook bent.
Het vierstemmig koor van De Duif, aangevuld met extra stemmen, staat onder leiding van Henk Kemper met aan de vleugel Irina Antonova. Naast bekende traditionals zingt het koor de poëzie van Oosterhuis. Er is ruimte voor samenzang. Na afloop is er kerstbrood.
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd (collecte).

“De Duif” is een open en onafhankelijke geloofsgemeenschap, bestaande uit vrijwilligers, die zijn voorgangers kiest uit de eigen gemeente. De inspiratie is geworteld in de bijbel en de christelijke traditie. Vaak laat “De Duif” zich ook raken en verrassen door andere tradities en wijsheidsliteratuur.
Voor meer informatie: www.deduif.net

Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam , vlakbij het Amstelveld
Kerstnachtviering kerk open: 23:15 uur Aanvang: 24:00 uur Einde: +/- 01:30 uur
Vieringen op zondag – kerk open om 9:15 uur, aanvang 10:30 uur

– – –
Oecumenische basisgemeenschap “De Duif” is een open onafhankelijke geloofsgemeenschap, bestaande uit vrijwilligers, die zijn voorgangers kiest uit de eigen gemeente.
Iedere zondag is er om 10:30 uur een viering.
De Duif heeft een uitstekend vierstemmig koor. Onder leiding van Henk Kemper en begeleid aan de vleugel door pianiste Irina Antonova zingt het bij voorkeur de poëzie van Oosterhuis.
De bijbel en de christelijke traditie vormen het uitgangspunt voor de vieringen, toepasselijk aangevuld met parels voor de ziel uit andere levensbeschouwelijke teksten zoals Boeddhisme, Islam, Humanisme enz. en wijsheidsliteratuur.
Jong en oud, ongeacht je achtergrond en wie of wat je ook bent: iedereen is welkom.