Kerk 'De Duif'
Familie

Kinderkerstviering

Voor alle kinderen van de basisschool: De mooiste en grootste kinderviering van het jaar. Aanvang 17.30 uur, deur open om 17.15 uur.
LET OP: Van tevoren AANMELDEN via www.deduif.net.

Op donderdag 24 december is er weer een feestelijke kinderkerstviering in de oecumenische basisgemeente De Duif. Ieder jaar vertelt Francine het kerstverhaal in geuren en kleuren voor meer dan 200 kinderen en hun ouders/begeleiders. Met zang en chocolademelk.

“De Duif” is een open en onafhankelijke geloofsgemeenschap, bestaande uit vrijwilligers, die zijn voorgangers kiest uit de eigen gemeente. De inspiratie is geworteld in de bijbel en de christelijke traditie. Vaak laat “De Duif” zich ook raken en verrassen door andere tradities en wijsheidsliteratuur.
Meer informatie: www.deduif.net
Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam , vlakbij het Amstelveld
Kinderkerstviering kerk open: 17:15 uur Aanvang: 17:30 uur Einde: +/- 18:15 uur
Vieringen op zondag – kerk open om 9:15 uur, aanvang 10:30 uur

– – –
Oecumenische basisgemeenschap “De Duif” is een open onafhankelijke geloofsgemeenschap, bestaande uit vrijwilligers, die zijn voorgangers kiest uit de eigen gemeente.
Iedere zondag is er om 10:30 u een viering.
De Duif heeft een uitstekend vierstemmig koor. Onder leiding van Henk Kemper en begeleid aan de vleugel door pianiste Irina Antonova zingt het bij voorkeur de poëzie van Oosterhuis.
De bijbel en de christelijke traditie vormen het uitgangspunt voor de vieringen, toepasselijk aangevuld met parels voor de ziel uit andere levensbeschouwelijke teksten zoals Boedhisme, Islam, Humanisme enz.
Jong en oud, ongeacht je achtergrond en wie of wat je ook bent: iedereen is welkom.