Buurtkamer IJburg
Diversen

IJburgDroomt-IJburgDoet #18

Donderdag 28 mei is het weer zo ver, de 18e editie van IJburgDroomt-IJburgDoet. Wees voorbereid op een avond vol bruisende ideeën, enthousiasme en concrete plannen.

Voorafgaand aan het programma kan je mee-eten met Astrid Kookt (graag reserveren via ijburgdroomt@gmail.com).

Programma:
18.30 maaltijd (svp aanmelden op ijburgdroomt@gmail.com)
20.00 start programma (toegang vrij)
22.00 einde programma

Op het programma staan weer heel verschillende Versnellingstafels en een Line-Up met diverse onderwerpen. Met o.a. Urban Campsite, de Flexbieb Karaoke Band, Waardencreatie Wasstraat, RingRing en Festival De Rode Loper.

IJburgDroomt-IJburgDoet organiseert ieder kwartaal een netwerk- en doebijeenkomst. Kom je ook? Kondig dan je komst aan in het evenement op Facebook maar gewoon binnenlopen kan ook. De eerstvolgende bijeenkomst van IJburgDroomt-IJburgDoet is op donderdag 8 oktober 2015.

Kijk voor meer info over het programma op 28 mei hier. Heb je vragen, dan kun je ons mailen (ijburgdroomt@gmail.com). Je kan ons ook volgen op facebook: www.facebook.com/ijburgdroomt.

Iedereen is van harte welkom. Ken je bewoners, ondernemers of professionals op IJburg die het ook leuk vinden om te komen, nodig hen dan gerust uit! Het is altijd leuk om nieuwe gezichten te zien.

Locatie:
Buurtkamer IJburg
CVT
Ed Pelsterpark 8

Hopelijk tot op 28 mei!