Theater De Omval
Theater

Ronald Snijders – One Man show

Wie houdt van abdurdisme is bij Ronald Snijders volledig thuis. Absurdist Ronald Snijders presenteert een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd.
Vanwege het grote succes afgelopen seizoen komt Ronald Snijders terug naar Theater de Omval met dezelfde voorstelling. Heeft u de voorstelling afgelopen seizoen gemist? Dan is dit uw kans. De aller allerlaatste keer dat Ronald deze voorstelling speelt (Dernière).

Ronald Snijders werd onbekend door de televisieprogramma’s De Staat van Verwarring (VPRO, 2007) en RamBam (VARA, 2013), schreef Een Normaal Boek en Een Ander Boek en maakte het fictieve actualiteitenprogramma Binnenland 1 voor Radio 1.

Het Parool**** ‘Hij weet een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt (…) markeert zijn doorbraak als theaterman (…) Hij is een illusionist met woorden.’

‘De show staat als een huis en bevat een onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan gebracht in een Randstedelijk moordtempo,’