Nedpho koepel
Familie

1000+1

Kinderen en musici uit Oost spelen alsof hun leven er vanaf hangt

Lang geleden trouwde Sherazade met de sultan, hoewel zij wist dat ze de volgende dag door hem vermoord zou worden. Om te overleven vertelde ze hem elke nacht een spannend verhaal met een cliffhanger. 1000+1 nacht overleefde zij en ze leefden nog…….

Minder lang geleden schreef Rimsky Korsakov voor haar een prachtig muziekstuk. Nu in 2014 werken de kinderen en acteurs van Studio52nd samen met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest om deze voorstelling te maken.

7 jonge durfallen uit Oost droomden weg bij dit sprookje en de muziek. Zij bedachten zelf verhalen over moedige, spannende, verrassende, en geniepige personages. Nu nemen wij deze verhalen, wij voegen er een handvol musici aan toe, een blik acteurs, een snufje cliffhangers en een flinke scheut fantasie. Tot slot roeren twee schrijvers met een flinke lepel in de pap en ‘FLOEP’ daar is een voorstelling.

Van pratende kettingzagen tot gemene heksen en van hebberige dieven tot onschuldige kinderen, ze komen allemaal voorbij. Maar zullen ze allemaal het einde van de voorstelling halen?

De voorstellingen:
Locatie: NedPhO-koepel (Batjanstaat 3)
9 november om 16.00 uur
10 november om 9.30 uur.

Eigen Haard geeft de eerste 50 vrijkaarten cadeau, dus reserveer snel via 020-3319139 of reserveren@studio 52nd.nl